Farvel til Koh Lanta – dag 21

Jeg vågnede ved 5.30 igen i dag til lyden af den fugl som har sunget for os de fleste morgner på Koh Lanta.

Der er ikke mørklægningsgardiner i vores soveværelse og der er virkelig lydt. Som i vi-kunne-lige-så-godt-have-døren-åben, lydt. Så man kan ikke sige at vi har sovet længe her på lanta. Lars og jeg havde sat vores ur til kl 7, da vi ville blive hentet kl 11 af en taxi som ville kører os til Krabi lufthavn. Vi skulle flyve med Thai smile fra Krabi til Bangkok.

Jeg prøvede at tjekke os ind via deres app, men ligesom da vi fløj fra Bangkok til Phuket, virkede deres online check-in ikke. Dog lagede jeg mærke til at flytiden havde rykket sig 2 timer frem. Så i stedet for at vi skulle flyve 15.40, hed tiden pludselig 17.40. Jeg prøvede at kontakte Thai smile for at høre om det virkelig var korrekt. Jeg havde nemlig ikke fået en e-mail om at de havde rykket tiden…jeg hørte dog ikke fra dem og nu var det for sent at flytte tiden til vores taxi afhentning. Turde heller ikke gøre det, før jeg var 100% sikker på at de rent faktisk havde rykket tiden frem….

Vi gik ned på stranden for at spise en sidste morgenmad

Dejligt mætte gik vi langs stranden hjem til lejligheden. Vi havde stort set pakket alt i går, så vi var i ok tid. Så vi gik op til lejligheden og kom i badetøjet. Jeg ville en sidste tur i havet og pigerne i poolen. Åhhh det føles skønt og vi er alle enige om at vi kommer til at saven strand, hav, pool og dejlig varmt vejr…suk.

Vi kom op og fik vores tøj på og gik ned til taxien. Det ville tage ca 2 timer til Krabi lufthavn. Emma faldt i søvn på et tidspunkt og jeg fik vist også blundet lidt. Jeg kommer ikke til at savne at blive vækket møg tidligt at flyve og larmende tuk tuk’s 😉

Vi kom til Krabi lufthavn og den er virkelig lille…vi kunne desværre konstatere at vores fly var rykket frem til 17.40, så nu havde vi pludselig rigtig mange timer i en meget varm lufthavn, hvor der ikke skete det store. Begge piger var dog sultne, så vi brugte lidt tid på at købe dyr lufthavnsmad og usunde snacks. Men så gik noget af tiden da…vi er også meget glade for iPads. Det hjalp altså pigerne igennem dagen i går. Jeg ville dog have fortrukket at blive et par ekstra timer på Koh Lanta frem for at sidde og svede i Krabi lufthavn….

Flyet blev en smule forsinket, så vi landede først i Bangkok ved 19.10-19.15 tiden. Så inden vi fik vores bagage og fandt hen til hotellet, var kl ca 20. Vi havde booket os ind på et lufthavsnhotel, som lå lige ved lufthavnen. Man kunne vist gå derhen på 10-15 min, men der kørte også gratis shuttle busser hele tiden. Så sådan en tog vi. Hotellet var virkelig stort og virkede meget fint, med en masse fine butikker og restauranter. De skulle også have en lækker pool, fitness og forskellige aktiviteter. Vi nåede dog ikke at opleve noget af det, da vi jo skulle flyve tidligt hjem dagen efter. Vi kom op på vores værelse og pigerne var temmelig overgearede og Lars og jeg var bare trætte. Pigerne var sultne, men vi havde ikke lyst til at tage dem med på en af de fine restauranter på hotellet, så de kom i seng og så lidt TV, mens de ventede på den room service vi havde bestilt til dem. Efter deres mad, gik det rent nemt at putte dem. Lars og jeg gik også bare i seng. I morgen ringer uret kl 6 da Lars og jeg lige vil have et bad inden vi skal flyve. Vi skal også nå ned og have lidt morgenmad inden vi forlader hotellet 🙂