Dag 1 – Nu er vi ankommet til Miami

Efter en lang flyvetur på 10,5 time, ankom vi endelig til Miami.

Flyveturen gik faktisk ok, også selvom Emma kun sov i ca 1.5 time. Tror bare der skete lidt for mange ting i flyet, til at hun ville sove mere 😜

Der tog lidt tid at komme igennem sikkerhedskontrollen i Miami, Emma havde ihverfald tid til at finde en brasiliensk veninde i køen. Vi skulle lige bruge lidt tid på at finde ud af hvor vi skulle mødes med vores biludlejningsfirma. Tror vi alle var lidt trætte og sultne der. Men vi fik vores bil ( folkevogn Passat) og Lars fik genopfrisket hvordan man kører en bil med automat gear. Jeg er ret glad for at han gerne ville kører bilen ind til Miami beach, jeg skal vist lige vænne mig til trafikken herover. Det gik nemt med at finde hotellet ( ca 20 min fra lufthavnen) Laura nåede at sove i ca 10 minutter.

Vi valgte bare at smide vores ting ind på værelset og så finde en restaurant. På det tidspunkt var kl ca 00.30 ( dansk tid) vi fandt en restaurant lige over for hotellet og tænkte den måtte gå an, vi var alle for sultne og trætte til at gå på opdagelse. Det tog dog evigheder før maden kom, så Emma nåede at have en lille krise, men intet en tlf ikke kunne klare 😜

Maden var dog halv kedelig og til den nette sum af $105, spiser vi nok ikke der igen.

Pigerne kom i seng 20.30 ( dansk tid 2:30), de kunne heller ikke mere til sidst. De synes dog at det var ret hyggeligt at de skulle sove i samme seng.

I morgen skal vi nok starte med at bade lidt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *