Pool dag og kokkeskole -dag 14

I dag tog vi det stille og roligt fra morgenstunden. Vi spiste morgenmad omkring kl9.30. Lars hentede 2 store frugt smoothie og en stor iskaffe. I alt 100 baht ( ca 22 kr). Det kommer vi vist til at benytte os af hver morgen 🙂 omkring 10.30 gik vi ned til poolen. Vi havde den helt for os selv i starten 🙂

Smukke blomster ved poolen

Så er Emma klar til at snorkle i poolen 🙂

Ved 12 tiden gik jeg ned efter 2 nye frugt shakes, en iskaffe og vandmelon og ananas skåret i små stykker ( i alt 190 baht – 41,5 kr) det var super frisk og lækkert

Vi gik op ved 14 tiden. Der ville Emma op, og tænkte det nok også var en god ide for Laura at komme lidt ud af solen og vandet for en lille stund. Lars ville blive hentet kl 15 da han jo skulle på kokkeskole i dag, så han skulle også nå at gøre sig klar. Mere om hans oplevelse på kokkeskole senere…

Pigerne og jeg gik ned på stranden, efter vi havde slappet lidt af. De havde en spand med hver, så ville de finde muslingeskaller og små sten. Laura fik dog noget af et chok, da der kom et lille krebsdyr ud af en af de muslingskaller hun havde fundet. Så hun passede lidt mere på hvad hun samlede op fremover 🙂 Der er en masse søde krabber, som løber rundt i sandet. Og når jeg skriver løber, så mener jeg det. De er godt nok nogle små hurtige nogle. De er grå, så falder ret godt ind med sandet. Emma løb og skældte dem ud, da de ikke ville stoppe, så hun kunne fange en af dem 🙂 Vi gik ned for enden af vores strand, der var lidt store klipper/sten, så pigerne ville derned for at kigge på muslingerne. De havde fået deres svømmebriller på, men efter et par minutter ville Emma ikke have hendes på. Laura var gået lidt hen af stranden og der ville Emma også hen. Hun tog så bare hendes svømmebriller og kastede over mod mig. Desværre kastede hun meget skævt, så de røg ud i havet og bølgerne tog dem. Selvom jeg hurtigt var derover, så var de bare væk…:-( på vejen tilbage til resortet fandt Laura en død fisk. Den brugte pigerne meget tid at kigge på og den kom med ned i Lauras spand. Så må vi se hvordan vi slipper af med den igen uden Laura opdager noget.

Vi gik op i poolen og legede en lille times tid inden vi skulle ud og spise.

Smuk solnedgang fra vores balkon

Jeg havde lyst til noget andet end thai mad i dag og havde hørt om en fransk bageri og restaurant, som skulle lave rigtig gode pizzaer. Den lå ca 1 km fra vores hus, så der gik vi hen

Laura og Emma fik en burger. Bollen var lidt tørt, men bøffen og resten af burgeren, var der masser af smag i.
Virkelig god pizza. Den kostede ca 65 kr, Så ikke specielt villigt. Men den var altså god 🙂

Vi gik hjem igen og på vejen hjem fik pigerne en is

Vi kom hjem og Laura ville gerne spille lidt spil. Emma var med i starten, men blev så træt, så ville gerne puttes. Laura og jeg spillede 3 spil fisk. Kl 21.30 fik jeg lokket Laura i seng. Kl 22 kom Lars hjem fra kokkeskole. Rigtig mæt og fuld af gode oplevelser. Det havde været et rigtig spændende kursus, som han havde fået en masse ud af. Der kommer lidt flere billeder af det senere. Han havde fået et forklæde med hjem og så havde han købt en kokkekniv. Så håber jeg bare vi kan få lov til at få den med hjem 😉