Dase dag ved poolen – dag 9

Vi er vist alle kommet helt ned i gear nu. Vi sov ihvertfald længe igen. Det bliver hårdt når vækkeuret igen skal ringe 5.40, men det er der heldigvis længe til endnu….efter en omgang sen morgenmad ved poolen, stod den på afslapning og leg i poolen

Efter vi havde spist en lidt sent frokost ved poolen, gik vi en tur ned til byen. Lars og pigerne ville købe en lille gave til mig til i morgen og jeg ville ind og have en massage
Jeg valgte denne spa salon

Jeg var godt svedige da jeg ankom. Kl var ca 15 og det var drøn varmt. Heldigvis var der Air kondition derinde, så jeg blev hurtigt kølet ned igen

Man kunne sidde i stolene og få en fod massage. Jeg kom ind bag gardinet og fik en skulder/ryg massage
Herinde fik jeg 1.5 times massage til den latterlige pris 400 baht ( ca. 87 kr) det var virkelig skønt og bestemt ikke sidste gang jeg skal prøve det hernede.
Jeg fik serveret en lækker kop the da massagen var færdig

Bagefter gik jeg over til en frisør, som lå lige ved siden af. Jeg har altid gerne ville prøve at få lavet hollandske fletninger, så tænkte muligheden var her 🙂 Vil dog sige at det gjorde pænt ondt da hun flettede håret. Særligt oppe ved hovedbunden, der blev virkelig strammet til. Men de ser da fine ud 🙂

Imens var Lars og pigerne på jagt efter en gave til mig….

Gad vide hvad de mon har fundet på….;-)

Da de var færdige med at shoppe fandt de en isbar, hvor de fik en is og en cola. Det gjorde vist Lykke i denne varme 🙂

Da jeg kom hjem fra frisøren, var de andre kommet hjem. Lars lå og solede sig mens pigerne var i poolen ( for en gangs skyld:-) )

Vi valgte en thai/burger restaurant som lå ganske tæt på vores villa. Vi skulle jo ikke for sent i seng, da vi bliver hentet kl 8 i morgen, da vi skal ud og se på elefanter

Pigerne venter på at vi får et bord

Vi gik hjem efter maden og pigerne fik lov til at se lidt fjernsyn mens jeg pakkede de fleste af vores ting. Vi skal jo rejse mandag morgen ( til Koh Lanta) og i morgen får vi vist travlt med en masse andre sjove ting, så ville gerne have pakket det meste i dag 🙂

Godnat fra os 4 -:)