Så er der styr på vaccinerne

Vi kommer ikke udenom at skulle have et par vacciner i forbindelse med vores rejse til Thailand. Pigerne har deres stivkrampe vacciner, da de jo følger børnevaccine programmet. Så de skulle bare have en hepatitis A/B vaccine. Lars havde en hepatitis A vaccine fra tidligere Thailand rejse, så det var kun hans strivkrampe vaccine han skulle have. Jeg havde hverken stivkrampe vaccine eller hepatitis A, så jeg skulle have begge 2.

Vi skulle op på apoteketet for at blive stukket. Jeg havde talt meget med pigerne om hvad der skulle ske. Laura var den der var mest skeptisk omkring det, hun var bestemt ikke meget for at blive stukket :/ Emma kan ikke huske hun har fået vacciner tidligere, så hun sagde ikke så meget til det.

Jeg startede med at gå ind med Laura, da jeg ikke tænkte det var en god ide at gå ind med begge børn, da de sikkert ikke ville reagere så positivt på det. Jeg er ikke sikker på at jeg ville få vaccineret barn nr 2, hvis hun først havde set hvordan store/lillesøster ville reagere.

Mine vacciner var hurtigt overstået (Nej, jeg synes bestemt heller ikke at det er særligt sjovt at blive stukket 🙁 ) Laura blev dog meget ked af det og var ikke meget for at lade sig stikke. En apoteker kom ind med en skål slik, så Laura kunne bare spise løs mens hun blev stukket. Det var dog kun lakridser i, så det var desværre ikke det helt store hit…Men det lykkedes da til sidst at få hende vaccineret og Laura synes bestemt at det gjorde meget ondt:/

Så blev det Emmas tur. Det gik rigtig fint indtil hun kom til at kigge på nålen. Så ville hun bestemt ikke stikkes! Hun prøvede at skubbe apotekeren væk og tage hendes tøj på igen. Hun hylede og skreg at hun ikke ville til Thailand og hun ikke ville stikkes. Jeg prøvede at lokke med slik og youtube på min tlf, men Emma var bestemt ligeglad med det. Hun havde bare ikke tænkt sig at acceptere den vaccine. Til sidst måtte jeg holde hende, så hun kunne blive stukket. Hun blev heldigvis hurtigt glad igen og så håber jeg bare ikke hun har fået traumer over det….:/

Vi har fået en ny tid om 6 måneder til en ny omgang vacciner. Når vi har fået dem, glæder vores hepatitis a i 35-40 år, og muligvis livslang. Emma skal dog også have hendes 4 år vaccine lige inden vores rejse. Håber det går lidt bedre med den 🙂

Efter vi alle var blevet vaccineret, tog vi over på Hallifax for at spise. Det hjalp vist lidt på pigernes humør at få burgere & milkshakes til aftensmad. Maden og drikkevarene var ganske lækre, så det var et hit 🙂

Bagefter kørte vi hjem og hoppede i nattøjet og kunne se disney sjov inden sengetid.

Emmas nye pas er også kommet, så nu er vi ved at være ret parate til vores rejse….om 62 dage og 21 timer 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply