Thailand om 111 dage :-)

Så er det ved at være tid til lidt opdatering om vores Thailands tur igen. Det gode er at når man booker så lang tid uden i fremtiden, kan man jo nå at ændre meningen om rejsens indhold flere gange 🙂

Vi skal stadig til de samme områder, dog har jeg valgt andre steder at bo. Det er det gode ved at booke via booking.com/hotels.com osv…Der betaler man ofte først, når man ankommer, og betaler ikke for at afbestille (så længe det er i god tid)

Efter at have læst mere om Bangkok, fandt jeg ud af at vi hellere ville bo ude ved floden Chao Phraya. Så der er vi booket ind på 5 stjernet hotel, med udsigt ud over floden. Hotellet har sin egen flod båd, som kan sejle en til en af de større metro/sky train stationer. Så tænker bestemt at vi skal benyttes os af det. Det er nogle kæmpe hotel værelser de har. Det vi skal bo i, er vist 120 kvm. Så en anelse størrer end de hotel værelser man plejer at få stillet til rådighed, når man booker et hotel i London 😉

Hotellet har også en rigtig fin pool lige ud til floden, den tror jeg også vi kommer til at sætte pris på 🙂

At vågne op til denne udsigt, tror jeg sagtens at vi kan leve med

Vi skal stadig bo i den samme pool hus i Phuket, så der er ikke ændret på noget. Når vi kommer til Koh Lanta, er der dog lavet lidt om på planerne. Efter at have talt med en gammel ven og en kollega, som lige havde været på Koh Lanta, fandt jeg ud af at vi hellere ville bo ved Klong Nin Beach (begge 2 anbefalede det) Så efter at have lavet en masse research, faldt jeg jeg for ‘Thai island dream estate’, som ligger lige ud til stranden. Der har vi lejet en 3 værelset lejlighed på anden sal med udsigt ud over vandet.

Tror aldrig man bliver træt af sådan en udsigt

Der er ikke måltider med på resortet, men der ligger en masse små cafeer, barer og restaurenter ganske tæt på, så tænker ikke at der bliver et problem. Hotellet/lejligheds komplexet får rigtig gode anmelderser, så vi er meget spændte på vores ophold der.

Mens vi er på Koh Lanta, har vi også besluttet os for en enkel overnatning på en lille bitte ø (Koh Mook) Der skal vi bo fra den 13-14 februar. Der bliver i en ganske enkel lille bambus hytte (sikkert uden air con),men tænker at det bliver en fed oplevelse at sove der (så længe det bare er for en enkel nat)

Der er fin plads til os alle 4, og der er faktisk toilet & håndvask derinde, så helt primitiv er den jo ikke

Min største frygt er nok at der vil være kæmpe edderkopper eller andet stort kryb derinde, men mon ikke jeg overlever en enkel nat.

Bagefter tager vi tilbage til vores luksus resort på Koh Lanta, hvor vi nyder de sidste 6 dage, inden turen går til Bangkok, hvor vi har den sidste overnatning inden turen går til DK.

Jeg opdagede den anden dag at Emma’s pas er udløbet, så der er bestilt en tid på torsdag, så hun kan få det inden vores tur. Så skal vi bare have vores vaccainer, og så er vi ellers klar til 3 ugers eventyr i skønne Thailand 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *