Vi skal til Tyrkiet

Om 4 dage & 6 timer rejser vi til Tyrkiet. Det er første gang, Lars og jeg skal til Tyrkiet. Min mor rejser med os, og vi glæder os alle til 14 dages ren afslapning. Pigerne er jo stadig små, så man kan selvfølgelig ikke slappe af 100 %. Der skal hele tiden holdes øje med dem i poolen, eller hvor mange is de har spist 😉 Nu hvor vi har min mor med, er der jo også et par ekstra øjne til at holde øje med pigerne 😉

Vi skal slet ikke tænke på madlavning eller rengøring de 14 dage vi er dernede, da vi skal bo på et all-inklusive bamsehotel. Laura var helt færdig af grin da hun hørte at vi både skal spise morgenmad, frokost & aftensmad ude på restaurant. Hun kunne ikke rigtig forstå at man kunne bo et sted, hvor der ikke er et køkken. Lars & jeg synes bare det er luksus 🙂

Vi flyver derned mandag den 20 August kl 07:00, så vi skal allerede være i lufthavnen kl 05:00 om morgenen. Så vi skal tidlig op den morgen, men sjovt nok er det aldrig hårdt at stå tidlig op, når man skal på ferie.

Vi flyver til Dalaman lufthavn og hotellet ligger lidt udenfor en lille by, Sarigerme (ca. 12 km fra lufthavnen og ca. 95 km fra Marmaris)

Hotellet vi skal bo på hedder: Tui Family Life Tropical Resort. Det er et kæmpe restort og har alt hvad hjertet kan begære. Ihvertfald hvis man rejser med små børn og sætter pris på at man har mad, drikker & underholdning for børnene/voksne tæt på. Vores eneste dilemma er om vi mon kan finde rundt på det store resort :o)

Vi regner med at bruge det meste af tiden på resorted, men skal da nok også besøge Sarigerme en gang eller 2. Ved at min mor er ret vild med at skulle besøge de tyrkiske bazaar, så det skal vi da prøve. Lars og jeg vil gerne opleve en tyrkisk hamam behandling og pigerne vil gerne have flettet deres hår. Så vi ser alle frem til lidt forskellige oplevelser, men mest af alt, bare at være sammen med familien og nyde hinanden 🙂

 

Knus Camilla

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply