Et slot til vores kaniner

Jeg havde kigget rigtig meget på hvilket salgs bur vi skulle have til vores nye kaniner. Mange tror at kaniner ikke kan gå sammen, dette er dog ikke korrekt. De kræver bare meget plads, og de rigtige forhold, det anbefales også at have et af værd køn da de er nemmest til at blive venner. Her skal man dog huske at neutralisere dem begge (hvis man altså ikke ønsker en masse unger..) Man siger at en kanin skal have min. 9 m2 at bevæge sig på, så får det helt dårligt når man tænker på de mange kaniner rundt omkring i alt for små bure 🙁

Nå men jeg fandt i min søgen et rigtig smart bur fra omlet.dk. De laver en masse forskellige slags bure og b.la også til kaniner. Det smarte er at man kan blive ved med at bygge på det (Tror dog Lars synes vores er stort nok 🙂

Nå, men det kom så hele vejen fra England.

Det er jo rart med en handymand, som bare elsker at samle ting 🙂

Nu glæder vi os bare til de små uldtotter kommer hjem, så de kan nyde deres nye palads 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply