2 nye famliemedlemmere

Lars & jeg har ikke helt kunne blive enige om valg af husdyr ( eller skulle vi overhovedet have nogen…) Jeg er jo utrolig glad for katte, og ville rigtig gerne have en kat eller 2. Lars er dog slet ikke til katte ( og var bestemt ikke overbevist om at han ville komme til at elske den/dem….) Lars har tidligere haft hund, men ville dog heller ikke have hund (for meget ansvar, der var jeg enig) Men så kom vi aldrig rigtig videre med vores husdyr projekt….Jeg synes dog ikke at det er et rigtig hjem, hvis der ikke er mindst er et dyr til husstanden, og husker selv hvor glad jeg var for vores kæledyr som barn.

Så jeg besluttede mig for at købe 2 kaniner (1 til hver af pigerne) Jeg fandt en dame som avler dværg væddere, så Laura og jeg kørte derud for at se på dem.

Laura havde seriøst en ren fest & ville jo gerne have sammen med hjem. Jeg måtte dog prøve at begrænse mig (synes jo også de alle var søde) Til sidst fandt vi dog 2. En hun & en han kanin.

Nu skal vi bare vente på at de bliver gamle nok til at de må komme med hjem. De skal være min. 8 uger før de tages fra deres mor. Laura gav dem en masse kys på vejen ud og sagde de ville blive savnet. Jeg har lovet at printe et billede ud, så hun kan kigge på det indtil de kommer hjem til os 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *