Weekend tur til Lalandia -November 2018

Vi er så heldige at Lars’s arbejde har en hytte i Lalandia, så den kan vi få lov til at leje. Vi havde været dernede engang tidligere, da jeg var højgravid med Emma.

Nu er Emma næsten 3 år, så tænkte at hun var ved at være stor nok til en tur derned 🙂

Så vi tog på weekend tur i november 2018. Laura var godt klar over hvad Lalandia var ( selvom hun ikke kunne huske vores første tur derned) Så hun glædede sig rigtig meget. Emma glædede sig vist bare fordi Laura glædede sig 🙂

Så var vi på vej 🙂 (Bilen var godt pakket…Utroligt hvad man skal have med til et par dage i Lalandia…)

Emma var også med. Vi hyggede med lidt slik på vejen derned

Vi kom til Rødby efter et par timer. Der var heldigvis ingen traffik, så turen gik fint. Da vi kom derned hentede Lars & Laura nøglerne i receptionen, mens jeg ventede på at Emma vågnede. Hun kunne ikke helt holde sig vågen hele vejen derned.

Pigerne fik hygget sig lidt med at tegne mens Lars og jeg pakkede ud. Igen er jeg imponeret over hvor meget man tager med for et par dage i Lalandia 🙂

Vi tog over i centeret så pigerne kunne lege i Monky Tonky land i et par timer. Efter en god middag på italiensk restaurent, gik vi hjem til hytten. Vi havde valgt at lade bilen stå, så vi begge kunne nyde et glas vin. Hytten lå dog lidt langt væk fra Lalandia (ca 10-15 min gågang) Det var dog helt mørkt da vi kom ud, så vi kom til at gå lidt rundt i ring. Så Emma var noget træt til sidst, vi kom dog frem til hytten i godt behold. Pigerne synes det var SÅ hyggeligt at de skulle sove i sammen seng, selvom der blev fjollet en del. Men de hyggede sig 🙂

Vi nød et par skønne dage, som bestod af svømning, klappe geder, lege i Monky Tonky land, gåtur på stranden og så bare slappe af.

Emma & Lars nød virkelig at tage en lur midt på dagen. Emma stoppede ellers med at sove lur i midten af Oktober. Det var dog lidt hårdt at være i Lalandia, så der fik hun brug for at sove lidt 🙂

Vi var også oppe og se Monky Tonky show om aftenen. Laura hang på Monky Tonky og var så stolt over at holde ham i hånden. Det lykkedes faktisk Emma at blive væk inde i spille arkaden! Lars og jeg nåede lige at gå lidt i panik, men fandt hende heldigvis efter små 5 minutter ved en karusel (men det var lange 5 min!)

Om fredagen var vi vist i badelandet sammen med resten af Rødby, der var sindssyg mange mennesker. Det var ikke lige den fedeste oplevelse. Om lørdagen fik vi dog timet det, så der tog vi derhen da mange tog hjem for at spise frokost. Så var der altså bare lidt federe at være derinde.

Emma har jo været blefri siden midten af September (om dagen) Vi var dog lidt i tvivl om hun skulle have badeble på. For hun er rigtig dygtig til at sige når hun skal på toilettet og har sjældent uheld. Vi tænkte at det måske bare ville forvirre hende med en ble på, så hun kom bare i badedragten i svømmehallen. Det gik så fint, ingen uheld 🙂

Søndag efter vi havde spist morgenmad og leget lidt i Monky Tonky land gik turen mod Tune igen. Synes der var lidt flere smil på vejen derned…Men tror bare de var mætte på oplevelser.

Næste gang vi skal til Lalandia, bliver dog til Billund. Der tager vi hen i vores sommerferie 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *