London i december 2018

Heidi( som vist er blevet min London veninde. Nu er det i hvertfald anden gang vi rejser til London sammen ) og jeg blev enige om at vi gerne ville opleve London i December. Så den 8 December fløj vi til Gatwick lufthavn.

Gatwick lufthavn er ganske fornuftig at flyve til, og det er nemt at komme ind til London City derfra. Så fuld af spænding ankom vi til vores hotel, Best Western Mornington som lå ca 3 min gang fra hyde park ( nord/vest).

Hotellet lå rigtig tæt på lancaster gate (central Line -metro) så det lå meget centralt og var ret at komme rundt i byen.

Vi havde fået anbefalet en gin bar, Mr Fogg’s (ligger ved Covert garden), så der havde vi bestilt bord ( ellers får man ikke plads). Den var bestemt et besøg værd. De har over 155 forskellige slags gin og ved virkelig meget om det.

Særligt den første gin cocktail vi fik var lækker ( bare alt for lille) efter 3-4 gins var vi klar til at gå i seng. Det havde også været en god lang dag 😜

Vi skulle selvfølgelig også ud og shoppe en masse. Heidi havde fået anbefalet et kæmpe shopping center i udkanten af London. Vi var der næsten hele dagen, og vi nåede ikke alle butikker. Så det siger lidt om hvor stort det var. Der var både dyre designer butikker og så lidt mere High Street, så lidt til enhver pengepung😊

 

Jeg havde været i primark ( virkelig billige tøj butik i England ) for at købe en masse til pigerne. Da jeg endelig kom op til kassen, ville de ikke tage mit kort 😱 jeg kunne ikke forstå det ( så meget havde jeg jo heller ikke shoppet endnu) men jeg havde da heldigvis kontanter. Jeg ville lige teste mit kort i en atm, og der virkede det heller ikke. Det viser sig så at nets havde spæret mit kort da de mistænkte at det var blevet misbrugt!! Heldigvis kunne de åbne det med det sammen, og så kunne Heidi og jeg shoppe videre 🙂

En træt Heidi efter en hel dag med shopping

Heidi havde også fået anbefalet en sushi restaurant. Så vi fik hjem med vores shopping poser og gjorde os klar til at tage ud og spise.

Restauranten hed noget i stil med crazy Bear….

Den var meget stilfuldt indrettet, med dæmpet musik og belysning og lækre møbler. Sushien var mega lækker, så vi var meget tilfredse 🙂

Der lå en hyggelig pub lige ved sushibaren, men vi bare for trætte. Så vi gik hjem i seng 🙂

Ellers brugte vi tid på at gå tur i Hyde park, besøge Oxford street og smage lidt lokalt øl på nogle pubber. Der lå en tæt ved vores hotel, den besøgte vi et par gange.

Vi havde booket os ind på the Ritz til afternoon tea aftenen inden vi skulle hjem. Der fik vi virkelig en oplevelse for alle pengene.

Alting var så fint og overdådigt der. Det kan slet ikke beskrives…Det bør man unde sig selv at opleve, når man er i London 🙂

Vi startede med at få et glas champagne. Og så kom de ellers ind med det traditionelle fad med scones, sandwich og små kager på. Særligt scones og sandwichene var utrolig lækre. Kagerne var da også gode, men synes alligevel danskerne er lidt bedre til at lave kager 😉

Der kom charoels singers og sang hvor vi spiste..meget smuk oplevelse

Selv deres toiletter lignede noget der var en dronning værdig.

Det var virkelig en fin måde at slutte London af på.. Tak for denne gang og glæder mig til næste besøg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *