Vi skal til Thailand…..I 2020!!

Jeg har altid gerne ville til Thailand, men har aldrig rigtig fået gjort noget ved det…Da jeg boede i Spanien (1999-2006) arbejdede jeg b.la 2 år på en Thailandsk restaurent, The king & I som tjener. Der fik jeg rig mulighed for at komme tæt på thailænder og deres fantastiske køkken. Desværre var jeg slet ikke intresseret i at lave mad dengang, så jeg fik aldrig selv lært at lave maden…Men jeg husker stadig deres lækre Tom yam gai (stærk kylling suppe) eller Som tham thai (sur/sød & stærk papaya salat) Vi plejede at spise et fælles måltid omkring kl 16 (der plejede der ikke at være gæster i restauranten på det tidspunkt) Så kom kokkene ellers med et par gryder af forskellige slags retter og så spiste vi ellers alle fra samme gryder. Tallerkener blev altså sparet væk 🙂

Her er lige et gammelt billede af mig mens jeg arbejdede i restauranten i et tradionalt thai outfit. Sikke en dejlig brun farve jeg havde dengang 🙂

Nå men jeg fylder jo 40 år næste år, og havde det meget stramt med at skulle være i Danmark når jeg fylder rundt! Så den 31/1(fredag) kl: 15:35 går turen mod Bangkok 🙂 🙂 🙂 Jeg kan slet ikke få armenen ned og glæder mig sindsygt til dette eventyr med vores lille familie. Vi skal have en mellemlanding, så vi lander i Qatar kl 23:40. Kl 01:45 går turen så til Bangkok, så håber at vi kan sove resten af turen.

Vi lander kl 12:30 i Bangkok og har 5 dage i Bangkok (så 3 hele dage til at besøge templer & udforske byen lidt)

Vi har booket os ind på dette hotel: Solitaire Bangkok Sukhumvit 11. Vi har prioriteret lidt luksus her, hotel som ligger centrelt & gode senge og lækker pool at bade i. Det ser ihverfald lækkert ud 🙂

Efter Bangkok flyver vi til Phuket, hvor vi har booket os ind i en privat villa med pool. Dette er noget pigerne helt klart vil elske. Laura taler stadig rigtig meget om den pool vi havde da vi var på Mallarco i sommeren 2017.

Den eneste jeg gerne vil se omkring Phuket, er et elefant rescue center (for tidligere turist elefanter) ellers tror jeg bare vi skal bruge tiden i vores villa med poolen. Når man kigger på billederne, får man vist heller ikke lyst til andet 🙂

Efter at have sagt farvel til vores villa & pool går turen til Koh Lanta (en ø omkring Krabi). Jeg regner med at vi tager en  båd dertil, men har ikke helt fundet ud af det endnu (men der er jo også god tid 😉 )

Koh Lanta skulle være utrolig lækkert og ikke særlig turistet (ihvertfald ikke hvis man samligner med Phuket) Her har vi så prioriteret at  bo tæt på en utrolig lækker børnevenlig strand, så vores bolig bliver ikke noget fancy (har dog stadig aircon, tænker det er ret vigtigt i den varme). Vi skal bo på et resort som hedder: Lanta smile beach

Jeg har en masser af ideer til hvad vi skal se, men det kommer der nye indlæg om. Der er jo længe til vi skal rejse ( 324 dage, men hey hvem tæller 😉

Knus Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *