Tyrkiet dag 15 – halsbetændelse og hjemrejse

Jeg har ikke lagt noget op de sidste par dage, da jeg desværre er blevet syg hernede. Det startede med at jeg vågnede lørdag med ondt i halsen. Jeg prøvede at glemme det lidt og stadig nyde min ferie. Søndag kunne jeg dog godt mærke at jeg ikke fik det bedre, bare værre desværre.

Heldigvis var der en læge på hotellet, hvor jeg fik en tid efter jeg havde talt med min forsikring i dk. Lægen talte meget lidt engelsk ( ret mærkeligt når han er tilknyttet et hotel fyldt med turister) men han havde heldigvis en sygeplejerske, som talte fint engelsk.

Jeg havde desværre fået en halsbetændelse, så blev sat i pencilin behandling og fik noget smertestillende. Det er bare ikke sjovt at være i solen, når man har det sådan. Som er dagen er jeg på vores værelse og sover lange lure med Emma. Når solen er væk, kan jeg lidt bedre holde ud at være udenfor. Men nu glæder jeg mig bare til at komme hjem til dk…

Men her er lidt billeder fra de sidste par dage.

Rengøringspersonalet har forsøgt med lidt håndklædekunst

Emma tager en lang lur

Et oliventræ på hotellet. Lidt svært at se på billedet, men det var fyldt med oliven

Pigerne og jeg hos lægen ( de skulle have en kopi af mit pas)

Emma har fået en lille kæreste hernede. Vi mødte dem i poolen en dag, og de var bare glade for hinanden med det samme

De krammer og kysser hinanden hver gang vi møder dem. Meget sødt at se på

Lidt billeder fra vores lækre morgenmadsbuffet

Kæmpe udvalg

Kommer lidt til at savne det om morgenen. Ret lækkert at man bare kan gå op og tage lækkert frugt, pandekager eller hvad man nu har lyst til

Jeg kommer lige med den sidste opdatering vedr. denne ferie, når vi er kommet hjem. Vi lander kl 01.15 i nat, så er lidt spændt på turen hjem….

Knus fra os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *