Dag 18 – hjemrejse

Jeg vågnede lidt i halv 8 og skyndte at komme i bad. Jeg tjekkede lige vejret udenfor for at se om jeg skulle tage den sidste dukkert, men det regnede, så jeg sprang over. Lars og jeg havde pakket det meste i går, så det var kun småting vi manglede.

Efter vi alle var kommet i tøjet og fået morgenmad, satte vi kurs mod Miami. Der var kl lidt i halv 10, så vores skema passede 😊

Vi kom forbi et par af Laura’s yndlingspostkasser, så dem tog jeg billeder af 😜

Lars mente godt at vi kunne have en havfrue postkasse herhjemme. Han talte om at han ville sætte lidt diode lys i den 🙈jeg tror bare vi beholder vores nuværende

Emma har jo gået rundt med numsen bar, det sidste stykke tid og er blevet rigtig god til at sige hun skal på toilettet. Vi havde dog givet hende ble på i bilen, da vi ikke lige kunne overskue et uheld i autostolen, lige inden den skulle afleveres. Da vi kørte midt på Road 75 ( motorvej) sagde Emma at hun skulle tisse, der var bare ingen steder at holde ind! Hun hylede i ca 10 min og blev ved med at sige hun skulle tisse, før vi endelig kom til en afkørsel. Jeg skyndte mig at få Emma ud af bilen, og sørme om hun ikke tissede en stor tår ( bleen var helt tør) så tænker hun er godt på vej til at sige farvel til bleen 😊

Jeg havde godt kunne tænke mig at prøve en Dunkin donuts mens vi var i Florida, vi havde bare ikke lige fået det til at passe. Vi fandt dog en i lufthavnen, så vi nåede det i sidste time 😁

De var da ok, men ikke noget man behøver at køre langt efter 😉

Vi skulle flyve hjem sammen med Mathias, da Tine & Søren skulle have en uges bryllupsrejse alene. Vi havde dog misset hinanden lidt i lufthavnen, så Lars, pigerne og jeg fik pludselig travlt med at komme igennem sikkerhedskontrollen. Jeg nåede så ikke så meget shopping i lufthavnen, men så sparede jeg da de penge 😜

Vi skulle flyve 15:50 og flyet var til tiden. Desværre var vi ikke lige så heldige, som på udrejsen. Denne gang var flyet fyldt op, så vi kunne ikke rigtig flytte rundt, som vi kunne på udrejsen. Særligt for Emma var det lidt af en udfordring, da hun heller ikke havde sovet til middag. Så hun var total overtræt. Kl 20:30 lykkedes det dog at få hende til at sove. Kl 21:30 fik vi også puttet Laura

Lars og jeg fik sovet ca 30 min på flyet, så vi var noget trættet, da vi kom til Kbh

Lars tog lufthavnsbussen ud efter vores bil, mens pigerne og jeg ventede på ham

Vi var i Tune kl. 9. Der havde vi så været undervejs i 23.5 time, særligt Lars og jeg var brugte 😜

Vi fik tømt bilen, og jeg pakkede ud mens Lars tog op og handlede.

Laura gik straks ind på hendes værelse og begyndte at lege med hendes ting. Emma tog en masse af hendes tøj frem, og prøvede forskellige slags tøj. Lidt sjovt at se hvad de hver især havde savnet😊

Laura fik en rugbrødsmad med skinkesalet & agurk, det havde hun savnet. Emma ville have havregryn og havrefras. De var vist begge glade for at kunne få lige det mad de havde savnet på ferien ❤️

Kl. 11 var Emma helt færdig, så hun blev lagt ud og sove. Kl. 11.30 fik jeg lokket Laura til at tage en lur med mig, mens Lars smed sig på sofaen. Kl 13.30 vågnede Emma, så der stod vi op. Resten af dagen stod på vaskning af tøj, men Lars ordnede lidt i haven. Jeg lavede boller i karry til aften, det var vist lige noget vi alle havde brug for 😊

Lars ( den stakkels ) skal på job i morgen. Jeg har lige taget en ekstra fridag, da pigerne ( og jeg 🙈) lige skal vænne os til tidszonen i dk igen.

Vi har været lidt uheldige med vejret i Florida. Nu viser det sig at årets første tropiske storm er lige ved at ramme florida nu. Så ret heldigt at vi kom hjem nu 😱

Emma vil jo ikke kunne huske denne ferie, men så har vi jo denne blog, som vi kan vise hende når hun bliver lidt ældre.

Nu kan vi jo bare se frem til vores næste ferie om 83 dage ☀️☀️💃🏼👙🏊‍♀️✈️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *