Dag 17 – tur til Lakes regional park

I dag er den sidste hele dag vi har tilbage i Florida, før turen atter går mod Danmark…

Jeg havde læst om en park, hvor man kunne få en køretur på en mini tog. Det synes jeg vi skulle besøge. Lars tog nogenlunde villigt med ( det skulle senere vise sig at han synes det var en mega fed oplevelse 😁) parken lå ca 30 min kørsel fra vores hus og den var gratis at besøge. Man skulle blot betale $1 i timen for at parkere. Det kostede $5 per voksen at køre på toget, og børn under 5 år var gratis.

Vi fandt frem til parken og fandt hurtigt ud af hvor toget kørte fra.

Det næste tog kørte kl 11, så vi havde ca 35 min, hvor vi kunne se os lidt om. De havde et lille museum, hvor man kunne læse om jernbanens historie i Florida. De havde sat flere mekaniske toge op, som kørte rundt derinde. Det synes Lars og pigerne var meget fascinerende og kunne bruge en masse tid på at kigge på det.

Lidt i 11 gik vi ud for at købe lidt vand til turen ( det var mega varmt) der så vi en sø, med en stor skildpadde i

Laura så også en slange ( jeg synes nu mere at det lignede en slags hugorm 😁)

Da kl. Var 11 var vi klar til vores køretur på det fine tog

Turen tog ca. 15 min og vi så lidt fine landsbyer og andre spændende ting😊

Efter togturen gik vi over til en legeplads i parken. Man må sige at de kan finde ud af at lave legepladser i USA ( måske er de bange for at blive sagsøgt, hvis noget går galt) ved alle de legepladser vi har besøgt herover, står der at de anbefaler at der er en voksen der holder opsyn med barnet mens de benytter legepladsen…

Efter vi havde leget på denne, kørte vi til den anden af parken. Der var en mindre legeplads

Det der dog var det helt store hit, var den lille vandpark der var. Pigerne nød at blive kølet af i varmen 😜

Vi kørte hjem omkring kl 12:30, da Emma skulle sove. Der begyndte det også at regne, så det var meget godt timet. Da vi kom til Fort Myers væltede regnen ind, så vi skyndte os bare ind for at få frokost. Emma faldt hurtig i søvn ❤️

Vi havde inviteret Tine, Søren og Mathias ud og spise for at sige tak for en hyggelig ferie. Vi tog ud på rib City( kæde restaurant, som minder om bones )

Emma fik også en majs koble, som bragte stor glæde 😍

Vi skal flyve kl 15:50 fra Miami i morgen, så satser på at køre herfra omkring kl 09:30. Det har været en fantastisk ferie med en masse gode minder for livet ❤️❤️❤️

Nu glæder vi dog os til at komme hjem igen. Lars til at se vores hus & have( og nok at komme ud og flyve igen) jeg glæder mig til en vaskemaskine, som kan vaske vores tøj rent. Den vi har her i huset, er virkelig mærkelig og jeg har en stor mistanke om at den ikke vasker vores tøj ordentlig 😳 Laura savner hendes seng, legetøj , venner fra børnehaven og Louke (yndlings pædagog fra bh) vi glæder os alle til at få rugbrød igen, det er vi begyndt at savne de sidste pardage 😊

Be the first to comment

Leave a Reply