Dag 15 – tur til Sanibel

I dag valgte vi at køre en tur til Sanibel. Det skulle være ren mekka for musling/konkylier elskere, da der flere steder ved Sanibel ikke er noget rev, og de derfor skulle blive skyllet hele ind på stranden.

Vi startede med at kører til bowmans beach, som efter sigende skulle være en smuk strand. Udsigten på vej hen til stranden

Der så vi et par kæmpe fisk springe op af vandet

Stranden var ikke helt så lækker som ved vores hus. Den var heller ikke så børnevenlig, da der var lidt store bølger og blev dybt ret hurtigt. Der var dog muslinger og konkylier i masse vis. Dog var de flotte konkylier svære at få fat på, da de hurtigt blev skyllet ud igen. Der gik et amerikansk par ved siden af mig, som havde snorkle udstyr på. De blev ved med at slæbe den ene store konkylie op efter den anden.

Jeg skulle op til bilen for at hente vores frokost. Man skulle gå op af en natursti( hvor der jo bor de vilde dyr, der nu bor i strandparken) sørme om der ikke lige pludselig snoede sig en stor slange lige foran mig 😳 en amerikansk familie fik noget af et chok, da de så den( det gjorde jeg nu også) da manden fik kigget lidt bedre på den, sagde han ‘oh it is just a water snake’, så satser ikke på de er så farlige 😱😆

Da Emma skulle sove var vi lidt på den. Da der ikke var noget skygge på stranden og vi havde ikke en parasol med….heldigvis havde vi vores store paraply med, og den fungerede rigtig fint.

Der er som sagt mange der kommer til Sanibel for at samle muslinger og konkylier . Vi så 2 ældre damer, som havde alt udstyret i orden. De havde en lille pude til at sidde på ( sådan en som vi bruger til vores knæ, når vi er i haven), en lille kurv om skulderen til at samle de ting man nu finder, og så en lille rive, så de nemt kan finde de fine skaller. De så meget profossinalle ud 😁

Da Emma vågnede og pigerne havde fået sidste svømmetur , lidt frugt og en tur på legepladsen, kørte vi vider.

Jeg havde læst om et fyrtårn, som vi gerne ville se. Så vi satte kurs mod det.

Rigtig mange herover har de sjoveste postkasser. Enten ligner de en sæl, havfrue, søhest…listen er lang. Tror hvis en fra Florida besøgte dk, ville de synes at vi har de kedeligste postkasser. Laura er helt vild med dem, og elsker at kigge på dem, når vi er ude og køre.

Vi kom til stranden, hvor fyrtårnet skulle være, så vi fik parkeret bilen og gav os til at gå…

Vi fandt fyrtårnet, men man kunne desværre ikke komme op i det ( ved ikke hvor jeg har læst at man kunne det…)

Vi valgte at tjekke stranden ud, og godt at vi gjorde det. For den var bare så fin( og meget mere børnevenlig end stranden ved bowmans) her var ingen bølger og man kumme gå rigtig langt ud, før det begyndte at blive dybt. Så vi skulle selvfølgelig i vandet igen😍

Der var et par fiskehejre tæt på os, som prøvede at fange lidt fisk. Dem synes pigerne var meget spændende

Jeg talte med en amerikansk dame, som sagde at man kunne finde mange flotte skaller og konkylier der. Dog skulle man komme tidligt, da andre ellers ville tage dem. Så der var ingen tilbage, da vi først var der ved 16 tiden..

Men stranden var bestemt et besøg værd.

Omkring 16:45 kørte vi derfra og pigerne var begge sultne. Så vi besluttede os for at finde en restaurant. Sørme om vi ikke lige kom forbi en denny’s diner. Den er vi alle lidt vilde med( er dog bange for at Lars og jeg har taget 10 kg på i denne ferie 🙈🙈🙈)

Det der er ekstra godt ved denne denny’s er, at man får det der er tilbage i skålen, når man bestiller en milkshakes. Så man får nærmest 2 milkshakes i stedet for en 😜

Solen havde virkelig været med os i dag, og selvom jeg hyppigt havde smurt og ind, så Lars og jeg alligevel ud som om vi havde siddet 5 min for længe i solen. Lidt efter vi havde sat os ind på restauranten, åbnede himlen sig og der kom en masse regn

Be the first to comment

Leave a Reply