Dag 13 – Masser af regn i Everglades

I dag valgte vi at tage en tur til Everglades. Det ligner at der kan komme noget regn resten af ugen, så det betød ikke så meget hvilken dag vi tog afsted på. Emma havde virket lidt træt det meste af morgenen, så vi håbede at hun kunne sove det meste af vejen derhen ( ca 1 t og 20 min) hun sov i ca 40 min…

Vi fandt frem til et airboat firma. Ikke lige den vi havde planlagt, men synes også denne så fin ud.

Vi startede med at spise vores madpakker ved et lille bord

De havde advaret os om at det ville regne, da vi købte billetterne, men vi valgte at tage chancen alligevel. Det startede med at dryppe inden vores tur startede. Så jeg skyndte mig ind for at låne regnfrakker. De havde kun one-size, så pigernes måtte rulles noget op. Emma lignede seriøst ET😂

Lige inden vi skulle ned i vores båd, åbnede himlen sig og regnen væltede ned. Der kom også et par tordenskrald💦💦🌪det tyder på at regnsæsonen er startet en måned før tid i år….🙈 men vi kom da ned i vores båd

Vores kaptajn sagde at han ikke kunne sejle alt for stærkt, da vi ellers ikke kunne se noget overhovedet og bare ville få regn i hovedet. Vi havde sejlet i ca 2 min, da vi var gennemblødte( turen ville vare ca 50-55 min)

Vores kaptajn ( som havde lidt bedre tøj på end os, der kom i shorts og klipklappere😜)

men landskabet var seriøst fedt og efter lidt tid, havde man vænnet sig til regnen, så det generede os ikke mere.

Da vi havde sejlet lidt, fik Lars øje på en stor alligator. Så kaptajnen skyndte sig at vende båden, så vi kunne se den tæt på. Den lå med halen ud mod os( og det var jeg lidt glad for, for den var kæmpe stor)

Vi sagde farvel til den store han alligator og sejlede videre

Vi så 2 alligatorer til i vandet, begge hun alligatorer, som er noget mindre end han alligatoren.

Vi kom tilbage til land, og Lars og jeg var så våde, at man kunne vride alt vores tøj. Jeg havde skiftetøj med til Laura, som også var gennemblødt. Så hun kunne få varmt tøj på, Emma var utroligt nok ikke blevet våd, så hendes regntøj havde åbenbart virket noget bedre. Pigerne havde set man kumme købe is, der hvor vi købte billetter. Sådan en ville de gerne have

De havde også et bur med 2 små alligatorer i, de var knap 3 måneder ( så meget for dyrevelfærd😳)

Jeg spurgte hvor længe de beholdt dem der, de sagde at de ville blive skiftet ud med 2 nye baby alligatorer om ca 2 uger. Jeg troede at disse så blev sat fri, men nope. De bliver sendt til en alligator gård. Jeg valgte ikke at spørge dem, hvad der så skete med dem på gården😱😳 Lars fik lov til at holde en, og pigerne røre ved den. Det har jeg dog ikke noget billede af.

Lars fik hans våde tøj af og kom i hans badebukser og jeg fik mine våde shorts af og kom i bikini bukser, og så satte vi kurs mod Naples. Der skulle være en fin strand og pier i naples, men vores eneste håndklæde var total gennemblødt efter turen i Everglades, så vi sprang strandturen over. I stedet fandt vi den lækreste legeplads til pigerne ( til deres store glæde) den var virkelig fin

Rundt om legepladsen var der maskiner, så de voksne kunne træne, mens de holdt øje med deres børn der legede. Ret smart, synes Lars 😆

Efter en times leg, satte vi kurs mod Fort Myers. Vi stoppede dog ved Lovers Key beach, som vi ofte havde kørt forbi. Lige ved den strand vi stoppede ved, måtte man dog ikke bade, da der var understrøm. Men stranden så fin ud

På vej tilbage kom vi meget tæt på en fugl. Ved ikke hvad det er for en, men sjov så den ud

Pigerne fik lov til at komme lidt ud at bade kl 18, da vi var tilbage ved huset. Efter en kort svømmetur, kom de i bad og så skulle vi ud og spise på en amerikansk diner

Efter middagen var vi alle trætte og pigerne var nemme at putte da vi var hjemme ved 21.30 tiden..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *