Dag 9 -Tines polterabend

Dagen startede med gåtur på stranden. Der så vi delfiner i vandet. Jeg synes de var ganske tæt på, selvom Tine og Søren sagde de kunne komme meget tættere på

Da der ikke rigtig var kommet nogen af de andre kvinder endnu (kun Sørens søstre, og han mente ikke de havde behov for at komme med) så jeg havde helt fri tøjler til at planlægge noget for søde Tine.

Jeg har brugt mange timer på at finde ud af hvad muligheder der var. Jeg endte med at booke spa behandlinger for Tine og jeg. Så vi fik den helt store tur med massage, body scrub og ansigtsbehandling. Det var simpelthen så skønt ❤️

Efter massagen skulle Tine og jeg tilbage til huset for at gøre os klar. Tine vidste ikke hvad hun skulle, hun fik bare besked om at tage lidt fint tøj på. Det passede ikke helt Tine at hun ikke vidste hvad planerne var. Tror hun var en anelse nervøs for at jeg havde planlagt noget helt tosset noget 😜

Men vi blev da klar og så var vi klar til næste aktivitet.

Jeg havde booket os ind på murder historie dinner train. Togturen ville ca varer 3,5 time og vi ville få serveret en 5 retters menu, mens der blev vist teater for os. Man fik nogle forskellige ledetråde undervejs, og så skulle man gætte hvem morderen var. Sørme om det ikke var mig der vandt 😆

Efter lidt besvær fik Tine og jeg fat på en taxi og kom tilbage til Fort Myers beach og sluttede en perfekt dag af med en cocktail ❤️

Be the first to comment

Leave a Reply