Dag 7 – Farvel til Key West og hej til Fort Myers

Jeg vågnede kl 05:30 til lyden af regn, lyn og torden. Det virkede til at uvejret var lige over os, det følelse som om at hele huset rystede.

Vi måtte desværre indse at vores helikopter tur i Key West ikke blev til noget, vejret var simpelhen for voldsomt. Så ca kl. 9:15 satte vi kurs mod Fort Myers. Vi havde ca kørt i 20 min da begge piger begyndte at spørge efter mad! Vi havde spist et stort morgenmåltid, men det havde pigerne åbenbart glemt. De endte dog begge med at falde i søvn i stedet. De vågnede begge efter en lille times tid, så der stoppede vi ved et supermarked, så vi kunne købe lidt frugt og kiks. Det hjalp lidt på humøret

Der var ikke meget trafik, så vi kom hurtigere ud af the Keys. Vi kørte af vej 41( via Everglades) til Fort Myers. Der gik ikke lang tid før landskabet ændrede sig og man kunne se at man nu var kommet ind i sumpområdet. Vi så mange store fugle, sumpskildpadder og kæmpe græshopper. Der var faktisk græshopper overalt på visse områder, så der var det svært for Lars at undgå at ramme dem.

Vi valgte at stoppe ind et sted, og sørme om der ikke lå en alligatorer i floden, lige foran os! Pigerne fik store øjne da de så at der lå en levende alligator der. Den holdt godt øje med os( nok særligt pigerne), så vi sørgede for at holde os på god afstand

http://xn--bjrn-larsen-hgb.dk/wp-content/uploads/2018/05/img_6014.mov

Vi så også et skilt med at man skulle passe på pantere, som kunne krydse vejen. Dem så vi da ikke noget til, det var Laura lidt skuffet over 😜

Vi ankom til Fort Myers omkring kl 16:30. Vi var alle glade for endelig at være fremme, da det havde været en lang tur. Tine og Søren havde fået et andet hus, da der havde været lidt problemer med det oprindelig hus. Huset var rigtig fint og havde den fineste strand udsigt 😊 stranden var simpelthen så fin, det kan næsten ikke beskrives. Men helt sikkert sådan en strand vi havde drømt om❤️

Vi fandt også en rigtig fin konkylie, der var dog en snegl i den, så vi måtte pænt smide den ud igen

Der skulle komme mange delfiner forbi om morgenen, så dem skal vi prøve at se om vi kan se i morgen❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *