Dag 6 – Uvejr i Key West

Vi vågnede omkring kl 7 til lyden af regn, lyn & torden. Vi kiggede ud og kunne godt se at det ikke havde tænkt sig at stoppe foreløbig. Himlen åbnede sig og vandet væltede ned. Vejene blev hurtigt fyldt op med vand og bilerne nærmest sejlede igennem gaderne. Vi startede med at spise morgenmad i vores hytte og vente på at det værste regn var overstået.

Vi måtte dog indse at regnen ikke havde tænkt sig at stoppe foreløbigt, så vi kom i tøjet og skyndte os over til supermarked for at købe paraplyer. Selvom vi havde dem, blev vi dog alle hurtig ret våde. Sådan en tropisk regn, kan virke ret voldsom for en dansker 😜

Vi kom en tur forbi Hemingways hus, vi valgte dog ikke at gå ind. Ville ikke bruge penge på noget, hvor begge piger ville ud after 2 minutter. Men huset så da også fint ud udefra 😆

Nu var vi alle så gennemblødte at vi besluttede os for at gå hjem igen. Vi fik rent tøj på og jeg lavede lidt sandwich til vores frokost. Emma blev puttet i vores seng og Laura fik lov til at se lidt Netflix i stuen.

Så kunne Lars og jeg nyde en kold øl på vores terrasse. Laura kom dog ud efter 5 min. Hun ville ikke gå glip af festen 😜 Lars havde købt lidt cubanske cigarer ved en lille butik lige ved siden af vores hus. Dem havde han det lidt sjovt med. Gad vide om de nogensinde bliver tændt?🤔

Da Emma vågnede for lur, var det heldigvis holdt op med at regne, der kom højst et lille dryp eller 2. Vi gik ned til en sommerfugl have, som lå ca.10 min gang fra huset. Laura havde set meget frem til at besøge den. Den var virkelig fin med mange forskellige sommerfugle der fløj rundt. De havde også 2 smukke flamingoer, som var ret tamme. En meget smuk sommerfugl have, som bestemt er et besøg værd😊

Efter sommerfugl haven gik vi over og fik taget det obligatoriske billede ved det sydligste punkt på fastlandet af USA. Når man står der, er man tættere på Cuba end på Miami

Vi gik en lille tur i området og så på alle de flotte og sjove huse. Vi fandt også en legeplads, som børnene kunne lege lidt på. Lars fandt også en ny ven😜

Vi fandt en lille hyggelig cafe, hvor vi kunne smage den berømte Key West lime pie. Børnene fik en pandekage med sukker på

Det var forreste også lidt sjovt at opleve mors dag herover. Selvom Lars og pigerne havde glemt alt om det, så havde amerikanerne ikke det. Næsten alle vi mødte, hilste pænt på os og sagde ‘happy mothers day’. Det tror jeg aldrig at jeg har oplevet at fremmede gør i Danmark 😊❤️

Vi gik hjem til vores hytte, hvor vi fik slappet lidt af og pigerne leget lidt😊 de lavede lidt danse opvisning for os

Vi fik puttet pigerne omkring kl.20 og så valgte Lars og jeg at bestille en pizza hjem til vores hytte, så vi bare kunne slappe af. Det var dog lidt af en udfordring at få dem til at forstå hvor de skulle levere maden til, men den dukkede da op ca 30 min senere. Pizzaerne var rigtig gode:-)

I morgen skal vi ud og flyve med helikopter, hvis ellers vejret er med os. Det håber vi virkelig da det er noget vi alle har set frem til. Bagefter går turen mod fort Myers, hvor vi skal mødes med Tine, Søren og Mathias 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *