Vi skal til Florida :-)

Min søde veninde Tine (som jeg kender fra da jeg boede på Tenerife) ringede og fortalte at hun skal giftes. Hendes kæreste, Søren havde friet juleaften (så bliver det vist ikke mere romantisk) og de har besluttet at de vil giftes i Florida. Jeg var selvfølgelig rigtig glad på deres vegne, men også en lillebitte smule skuffet. Det betød jo, at jeg ville gå glip af deres bryllup!

Der gik dog kun et par dage, så ringede Søren til mig. Han ville gerne invitere os med til deres bryllup! Tine ved ikke noget om det, så det bliver en overraskelse for hende. Det var kæmpestort, og det ville vi selvfølgelig ikke sige nej tak til. Selvom vi faktisk allerede har booket all-inclusive sommerferie i august/september, hvor vi skal 14 dage til Tyrkiet på et bamse hotel.

Så da vi havde fået ferien & økonomien (nogenlunde) på plads, begyndte vi rigtig at glæde os. Vi skal være afsted i 18 dage, og er meget spændte på dette eventyr med vores skønne piger. Når man kigger på  sådan et billede af en strand fra Florida, kan man jo ikke andet end at glæde sig

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply