Dag 3 – Sawgrass outlet

Vi startede dagen med at spise morgenmad på vores balkon. Den udsigt kommer vi virkelig til at savne

Vi besluttede at besøge sawgrass outlet, som er et kæmpe område med en masse billige ting. Der tog ca 50 min at køre dertil. Vi havde ikke kørt langt før at området skiftede fra de store fine hoteller til noget der mindede om et slumkvarter. Folk boede i forfaldne skurvogne. Lars og jeg blev begge enige om at det nok ikke var et område man skulle blive væk i.

Da vi kom til outlet byen var alt dog lækkert og fint igen.

Vi startede med at finde en vogn, hvor begge piger kunne sidde i. Så kunne vi håbe på at der var lidt styr på dem

Vi fandt dog hurtigt ud af at pigerne ikke helt satte pris på samme måde som os, at kigge efter en masse billige ting. Det lykkedes dog mig at få købt en ny Michael kors pung, et par new balance sko og lidt hår produkter. Tøj gav jeg dog hurtigt op med at kigge efter 😜

Jeg havde hørt om at der skulle være en regnskovs restaurant, som skulle være lidt at en oplevelse at besøge, så den fandt vi frem til. Og sikke en oplevelse for pigerne ( og os) restauranten var lavet som en regnsko med en masse mekaniske dyr, hvor flere af dem kunne bevæge sig og sige lyde. Laura fik en kæmpe chok, da en gorilla greb ud after hende😂 Emma var vist bare lidt små bange for alle dyrene. Ca hver halve time, kom der uvejr i regnskoven med lyn, torden og regn( det var dog indrettet, så ingen blev våde af regnen) maden var faktisk rigtig god, både Lars og jeg var ret imponeret over vores BBQ burgere og vores cocktails var også rigtig gode. Pigerne fik en lop med slush-Ice, hvor de fik lov til at tage kopperne med hjem. Prisen var $100 inkl drikkepenge og når man tænker på at vi gav $105 den første aften, var det her måltid klart bedre.

Efter frokosten fik vi Emma til at sove og fik shoppet lidt mere. Vi kom ind i en Toys’r’us, som havde virkelig gode priser, da butikkerne jo desværre lukker i USA. De havde kun åbent 3 dage til. Der var ikke meget tilbage( som også skal kunne være i kufferterne på vejen til dk) fandt dog lidt ting, som begge piger blev glade for. Vi kom forbi en forretning, som solgte de sødeste mekaniske dyr. Emma blev helt forelsket i en lille hund, så den fik hun. Laura fik en lille kat. Desværre mistede Emma hendes hund ca 20 min efter, så det var en kort fornøjelse. Man kan se den på billedet her

Vi sluttede af med at købe en frozen youghurt til pigerne

Da vi kom tilbage på hotellet, sluttede vi dagen af med at gå på stranden, da vi kom hjem. Der var stadig store bølger og tang, men pigerne nød at få lov til at soppe lidt. Håber på at vandet er lidt mere børnevenligt, når vi kommer til fort Myers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *