Sommerferie 2019

Lars og jeg har ikke helt det samme behov, når det kommer til at rejse….Jeg vil jo allerhelst rejse til alle lande i verden og gerne flere gange om året (det tillader vores økonomi desværre ikke), og Lars har det fint nok med at være i DK(Lars kan nu også godt lide at rejse, hans behov er bare ikke ligeså stort som mit) Nu var vi jo så heldige at vi kom på 2 sommerferie sidste år (Florida & Tyrkiet) så i år er vi blevet enige om at blive i DK i år. Vi tager ca 14 dage i uge 24 & 25. Vi starter med at rejse til Lalandia i Billund den 11/6 hvor vi har lejet en luksus hytte på 72m2( det var noget billigere end at leje en lille hytte ved legoland village – som ligge lige ved siden af Lalandia) Meningen er så at vi skal bruge 2 hele dage i Legoland, og så 1 eller 2 dage i Lalandia.

Det er sådan en hytte vi skal bo i. Den ser ganske fornuftig ud 🙂

Lars har ikke været i Legoland siden han var en lille dreng (det er jo maaaage år siden) så han glæder sig rigtig meget til de 2 dage i Legoland. Ingen af os har været i Lalandia i Billund, så den ser vi også frem til at besøge.

Når vi rejser fra Lalandia tager vi en overnatning hos Tine & Søren. De bor på en gård ikke så langt fra Billind (bredsten) Ved at begge piger glæder sig til at besøge ‘tante’ Tine & alle hendes dyr.  

Den 15/6 kører vi så til Ebeltoft, hvor vi har lejet et sommerhus. Camilla’s arbejde plejede at have 2 sommerhuse omkring Elbeltoft,hvor vi havde håbet på at kunne leje det ene. Nets har dog valgt at sælge dem, og vi turde ikke vente på at Nets fandt nogle nye huse man kunne leje, så vi fandt selv et via finansforbundet.

Det ligger ca 250 m fra meget børnevenlig strand, så vi håber på et ligeså godt sommer som 2018 (mindst 😉 )

Huset ser virkelig idyllisk ud, så vi glæder os til en uges afslapning i dette fine sommerhus.

Jeg har været i Ebeltoft på ferie en gang tidligere ( Med Tine, Mathias & Sofie) for en del år siden. Husker det som en utrolig hyggelig by med en masse spændende muligheder. Vi skal ihvertfald en tur til Ree dyrepark, tænker at vi alle vil nyde det.

Knus Camilla