Sejltur på klongerne og mbk shopping center – dag 4

I dag vågende jeg 6.40. Så jeg stod op og pakkede de fleste af vores ting. Vi skal jo flyve til Phuket i morgen tidlig. Kl lidt i 9 fik jeg liv i Lars og pigerne bagefter. Laura og Emma lå og nussede og hyggede lidt ❤️

Vi nød en lækker morgenmad på hotellet igen. Den kommer vi til at savne når vi rejser 😊

vi ville enten se Grand Palace eller en sejltur på klongerne. Vi blev enige om at pigerne nok helst ville ud og sejle, så vi valgte den løsning. En longtail boat ( sådan som Roger Moore /James Bond sejlede i) hentede os ved hotellet og vi havde vores egen guide, som kunne fortælle os om Bangkok og Thailand.

Læs videre “Sejltur på klongerne og mbk shopping center – dag 4”

Dag 1 – så er vi på vej

Så kom dagen endelig hvor vi skulle på sommerferie rundt omkring i det danske land.

Dagen startede dog med lidt panik, da Emmas sandaler var pist borte. Vi havde kigget i hele huset, men det kunne ikke lykkedes os at finde dem! Emma har det jo med at gemme ting lidt sjove steder, så det var svært at vide hvor vi skulle kigge. Vi var faktisk også i tvivl om de var kommet med hjem fra børnehaven om fredagen….

Jeg endte med at lave et opslag på facebook om der var nogen som havde et par sandaler billigt til salg. Peter ( leder fra børnehaven ) så opslaget og tilbød at åbne børnehaven, så vi kunne lede efter dem dernede.

Lars kørte derned, og kom hjem efter 5 min med et par sandaler 🤗 vi må vist heller have en god flaske vin med til Peter, når vores ferie er slut. Meget pænt af ham at åbne børnehaven for det…

Så kunne vores ferie endelig starte….Emma er også med, men hun sov da billedet blev taget. Bilen var godt proppet, og tagboksen var også fuld. Utroligt så meget man skal have med 😝

Vi startede med at tage en overnatning hos min veninde Tine. Hun bor på den hyggeligste bondegård ca 20 km fra Billund

Efter vi havde fået pakket ud, gik Tine, pigerne og jeg en tur.

Tine havde et par søde hjælper, da Mille skulle holdes i snoren

Der var også andre spændene dyr ude på landet…

Middagen stod på hjemmelavet lasagne og salat fra Tine og Sørens køkkenhave

I morgen går turen til Lalandia badeland….

Tine har en sød hund, Mille og 3 katte. Så det var seriøst noget pigerne nød.

Weekend tur til Lalandia -November 2018

Vi er så heldige at Lars’s arbejde har en hytte i Lalandia, så den kan vi få lov til at leje. Vi havde været dernede engang tidligere, da jeg var højgravid med Emma.

Nu er Emma næsten 3 år, så tænkte at hun var ved at være stor nok til en tur derned 🙂

Så vi tog på weekend tur i november 2018. Laura var godt klar over hvad Lalandia var ( selvom hun ikke kunne huske vores første tur derned) Så hun glædede sig rigtig meget. Emma glædede sig vist bare fordi Laura glædede sig 🙂

Så var vi på vej 🙂 (Bilen var godt pakket…Utroligt hvad man skal have med til et par dage i Lalandia…)

Emma var også med. Vi hyggede med lidt slik på vejen derned

Vi kom til Rødby efter et par timer. Der var heldigvis ingen traffik, så turen gik fint. Da vi kom derned hentede Lars & Laura nøglerne i receptionen, mens jeg ventede på at Emma vågnede. Hun kunne ikke helt holde sig vågen hele vejen derned.

Pigerne fik hygget sig lidt med at tegne mens Lars og jeg pakkede ud. Igen er jeg imponeret over hvor meget man tager med for et par dage i Lalandia 🙂

Vi tog over i centeret så pigerne kunne lege i Monky Tonky land i et par timer. Efter en god middag på italiensk restaurent, gik vi hjem til hytten. Vi havde valgt at lade bilen stå, så vi begge kunne nyde et glas vin. Hytten lå dog lidt langt væk fra Lalandia (ca 10-15 min gågang) Det var dog helt mørkt da vi kom ud, så vi kom til at gå lidt rundt i ring. Så Emma var noget træt til sidst, vi kom dog frem til hytten i godt behold. Pigerne synes det var SÅ hyggeligt at de skulle sove i sammen seng, selvom der blev fjollet en del. Men de hyggede sig 🙂

Vi nød et par skønne dage, som bestod af svømning, klappe geder, lege i Monky Tonky land, gåtur på stranden og så bare slappe af.

Emma & Lars nød virkelig at tage en lur midt på dagen. Emma stoppede ellers med at sove lur i midten af Oktober. Det var dog lidt hårdt at være i Lalandia, så der fik hun brug for at sove lidt 🙂

Vi var også oppe og se Monky Tonky show om aftenen. Laura hang på Monky Tonky og var så stolt over at holde ham i hånden. Det lykkedes faktisk Emma at blive væk inde i spille arkaden! Lars og jeg nåede lige at gå lidt i panik, men fandt hende heldigvis efter små 5 minutter ved en karusel (men det var lange 5 min!)

Om fredagen var vi vist i badelandet sammen med resten af Rødby, der var sindssyg mange mennesker. Det var ikke lige den fedeste oplevelse. Om lørdagen fik vi dog timet det, så der tog vi derhen da mange tog hjem for at spise frokost. Så var der altså bare lidt federe at være derinde.

Emma har jo været blefri siden midten af September (om dagen) Vi var dog lidt i tvivl om hun skulle have badeble på. For hun er rigtig dygtig til at sige når hun skal på toilettet og har sjældent uheld. Vi tænkte at det måske bare ville forvirre hende med en ble på, så hun kom bare i badedragten i svømmehallen. Det gik så fint, ingen uheld 🙂

Søndag efter vi havde spist morgenmad og leget lidt i Monky Tonky land gik turen mod Tune igen. Synes der var lidt flere smil på vejen derned…Men tror bare de var mætte på oplevelser.

Næste gang vi skal til Lalandia, bliver dog til Billund. Der tager vi hen i vores sommerferie 2019.

Sommerferie 2019

Lars og jeg har ikke helt det samme behov, når det kommer til at rejse….Jeg vil jo allerhelst rejse til alle lande i verden og gerne flere gange om året (det tillader vores økonomi desværre ikke), og Lars har det fint nok med at være i DK(Lars kan nu også godt lide at rejse, hans behov er bare ikke ligeså stort som mit) Nu var vi jo så heldige at vi kom på 2 sommerferie sidste år (Florida & Tyrkiet) så i år er vi blevet enige om at blive i DK i år. Vi tager ca 14 dage i uge 24 & 25. Vi starter med at rejse til Lalandia i Billund den 11/6 hvor vi har lejet en luksus hytte på 72m2( det var noget billigere end at leje en lille hytte ved legoland village – som ligge lige ved siden af Lalandia) Meningen er så at vi skal bruge 2 hele dage i Legoland, og så 1 eller 2 dage i Lalandia.

Det er sådan en hytte vi skal bo i. Den ser ganske fornuftig ud 🙂

Lars har ikke været i Legoland siden han var en lille dreng (det er jo maaaage år siden) så han glæder sig rigtig meget til de 2 dage i Legoland. Ingen af os har været i Lalandia i Billund, så den ser vi også frem til at besøge.

Når vi rejser fra Lalandia tager vi en overnatning hos Tine & Søren. De bor på en gård ikke så langt fra Billind (bredsten) Ved at begge piger glæder sig til at besøge ‘tante’ Tine & alle hendes dyr.  

Den 15/6 kører vi så til Ebeltoft, hvor vi har lejet et sommerhus. Camilla’s arbejde plejede at have 2 sommerhuse omkring Elbeltoft,hvor vi havde håbet på at kunne leje det ene. Nets har dog valgt at sælge dem, og vi turde ikke vente på at Nets fandt nogle nye huse man kunne leje, så vi fandt selv et via finansforbundet.

Det ligger ca 250 m fra meget børnevenlig strand, så vi håber på et ligeså godt sommer som 2018 (mindst 😉 )

Huset ser virkelig idyllisk ud, så vi glæder os til en uges afslapning i dette fine sommerhus.

Jeg har været i Ebeltoft på ferie en gang tidligere ( Med Tine, Mathias & Sofie) for en del år siden. Husker det som en utrolig hyggelig by med en masse spændende muligheder. Vi skal ihvertfald en tur til Ree dyrepark, tænker at vi alle vil nyde det.

Knus Camilla

 

 

Kæreste weekend til Alter meierhof

Når man har små børn og en hektisk hverdag, er det vigtig at trække stikket engang imellem. Så er det heldigt at Lars har sådan en sød kone som elsker at lave sådan nogle ture, som jeg kan overraske ham med 🙂

Så den 1/2 gik turen til det lækre spahotel, Alter Meierhof, som ligger lidt uden for Flensburg. Lars vidste intet om det, han troede at han skulle på job da han stod op fredag morgen (1/2) jeg havde skrevet et kort hvor der stod at jeg havde sørget for børnepasning ( tak til min søde mor og søster) og havde sørget for at han havde fået fri, så Lars skulle bare sørge for badetøj, tøj og pas, og så skulle vi ellers kører afsted 😊

Her er vi på vej ☺️

På vejen derned stoppede vi lige i en Calle, så vi kunne få købt lidt øl og sodavand. Vi fik vist købt rigeligt 😂

Efter et par timer var vi fremme. Hotellet så meget fint ud ( det var også et 5 stjernet hotel)

Vores værelse var ikke helt klart, men det gjorde bestemt ikke noget. Så kunne vi udforske hotellet og området lidt og nyde en drink foran pejsen ( det blev hurtigt vores favorit spot på hotellet😜)

Hotellet lå lige ud ved sønderhav, så man havde den fantastiske udsigt ud over vandet( der var også fin strand man kunne gå tur på, det sluttede vi opholdet af med)

omkring kl 15 var vores værelse klar, og nøj var det fint. Det var et kæmpe værelse med udsigt til den store skov som ligger i baghaven og Søndersø.

Vi var booket ind i deres brasserie om aftenen

Til forret fik vi begge den mest lækre cremede champignons suppe. Den var simpelthen så lækker, og vi slikkede begge 2 nærmest skålen for at få det hele med😜

Lige før vi vil tage tilbage til hotellet bare for at få lidt af deres suppe

Efter en lækker middag og god vin, var vi helt færdige. Så vi gik i seng og prøvede vist at se en film/serie, men faldt i søvn.

Dagen efter vågnede vi veludhvilede og glæder os til en dag med ren afslapning (spa, gåtur i skoven og måske en lille morfar)

Lækker morgenmad med champagne. Ja, vi manglede bestemt ikke noget 🙂

Udsigten fra vores bord (det er Danmark man kan se på den anden siden)

Efter morgenmaden gik vi en tur i skoven. Vi gik en rute på 5-6 km, rigtig fin tur. Hvis man er til mountainbike, er der gode muligheder for det. Lars og jeg valgte dog blot at gå turen

Efter en god gåtur ( og havde fået gået alt morgenmaden væk) trængte Lars og jeg til at komme i spaen❤️

Lars på vej til spaen i hans fine morgenkåbe

Spaen var ikke så stor, og hvis man samlinger det med Vejlefjord spa, vil man blive skuffet. Jeg havde dog læst op på lektionen, så vidste nogenlunde hvad vi skulle forvente. Dog havde vi lidt svært ved at finde en plads ved siden af hinanden, så til at starte med, lå vi lidt fra hinanden ( det var weekend og derfor var spaen nok ekstra fyldt op

Efter et par timer med lidt svømning, sauna og læsning begyndte sulten at melde sig igen. De havde heldigvis en lille bar/restaurant dernede, så vi skulle ikke i tøjet for at få mad.

Min søde mor og søster var jo hjemme hos os for at passe pigerne mens vi var væk. Fik dog et lidt uforoligende billede af Emma mens vi var væk…ved ikke om min mor og søster havde haft lidt for travlt med at drikke kaffe, Emma havde ihvertfald haft en fest 😜😆😆

Efter frokosten lagde vi så lidt ned i spaen igen. Skønt bare at kunne læse uden at blive forstyrret

Efter vi havde fået nok af spaen gik vi op på vores værelse. Lars faldt i søvn og jeg besluttede mig for at udforske vores badekar med en god gin😊

Der var en bodega på hotellet ( tapas bar) hvor vi gerne ville have spist. Vi havde dog ikke booket bord, og da de kun havde 3 borde, skal man altså huske at bestille bord. Det må vi huske til næste gang

Vi havde booket bord i brasseriets igen. Vi havde dog lige tid til et spil og gin inden middagen. Ny yndlings gin

Vi nåede også lige en drink i baren inden vi skulle spise

Vi fik igen et lækkert måltid og så var vi klar til at kravle i seng.

Vi rejste hjem om søndagen. Vi nåede dog lige at få noget lækkert morgenmad inden vi gik en tur ned på stranden. Vejret var virkelig med os, flot blå himmel og masser af sol. Det var stadig koldt ( men hey vi er i februar, så det er forventet) vi havde godt med tøj på, så vi klarede det fint 😊

Her kan man lige skimte vores hotel

Da vi kom hjem havde min søster og Henrik lavet flæskestegssandwich til os. Dejlig måde at slutte en skøn weekend af på.

Så er spørgsmålet hvor turen går hen på vores næste kærestetur….❤️☺️❤️

London i december 2018

Heidi( som vist er blevet min London veninde. Nu er det i hvertfald anden gang vi rejser til London sammen ) og jeg blev enige om at vi gerne ville opleve London i December. Så den 8 December fløj vi til Gatwick lufthavn.

Gatwick lufthavn er ganske fornuftig at flyve til, og det er nemt at komme ind til London City derfra. Så fuld af spænding ankom vi til vores hotel, Best Western Mornington som lå ca 3 min gang fra hyde park ( nord/vest).

Hotellet lå rigtig tæt på lancaster gate (central Line -metro) så det lå meget centralt og var ret at komme rundt i byen.

Vi havde fået anbefalet en gin bar, Mr Fogg’s (ligger ved Covert garden), så der havde vi bestilt bord ( ellers får man ikke plads). Den var bestemt et besøg værd. De har over 155 forskellige slags gin og ved virkelig meget om det.

Særligt den første gin cocktail vi fik var lækker ( bare alt for lille) efter 3-4 gins var vi klar til at gå i seng. Det havde også været en god lang dag 😜

Vi skulle selvfølgelig også ud og shoppe en masse. Heidi havde fået anbefalet et kæmpe shopping center i udkanten af London. Vi var der næsten hele dagen, og vi nåede ikke alle butikker. Så det siger lidt om hvor stort det var. Der var både dyre designer butikker og så lidt mere High Street, så lidt til enhver pengepung😊

 

Jeg havde været i primark ( virkelig billige tøj butik i England ) for at købe en masse til pigerne. Da jeg endelig kom op til kassen, ville de ikke tage mit kort 😱 jeg kunne ikke forstå det ( så meget havde jeg jo heller ikke shoppet endnu) men jeg havde da heldigvis kontanter. Jeg ville lige teste mit kort i en atm, og der virkede det heller ikke. Det viser sig så at nets havde spæret mit kort da de mistænkte at det var blevet misbrugt!! Heldigvis kunne de åbne det med det sammen, og så kunne Heidi og jeg shoppe videre 🙂

En træt Heidi efter en hel dag med shopping

Heidi havde også fået anbefalet en sushi restaurant. Så vi fik hjem med vores shopping poser og gjorde os klar til at tage ud og spise.

Restauranten hed noget i stil med crazy Bear….

Den var meget stilfuldt indrettet, med dæmpet musik og belysning og lækre møbler. Sushien var mega lækker, så vi var meget tilfredse 🙂

Der lå en hyggelig pub lige ved sushibaren, men vi bare for trætte. Så vi gik hjem i seng 🙂

Ellers brugte vi tid på at gå tur i Hyde park, besøge Oxford street og smage lidt lokalt øl på nogle pubber. Der lå en tæt ved vores hotel, den besøgte vi et par gange.

Vi havde booket os ind på the Ritz til afternoon tea aftenen inden vi skulle hjem. Der fik vi virkelig en oplevelse for alle pengene.

Alting var så fint og overdådigt der. Det kan slet ikke beskrives…Det bør man unde sig selv at opleve, når man er i London 🙂

Vi startede med at få et glas champagne. Og så kom de ellers ind med det traditionelle fad med scones, sandwich og små kager på. Særligt scones og sandwichene var utrolig lækre. Kagerne var da også gode, men synes alligevel danskerne er lidt bedre til at lave kager 😉

Der kom charoels singers og sang hvor vi spiste..meget smuk oplevelse

Selv deres toiletter lignede noget der var en dronning værdig.

Det var virkelig en fin måde at slutte London af på.. Tak for denne gang og glæder mig til næste besøg 🙂

Vi skal til Tyrkiet

Om 4 dage & 6 timer rejser vi til Tyrkiet. Det er første gang, Lars og jeg skal til Tyrkiet. Min mor rejser med os, og vi glæder os alle til 14 dages ren afslapning. Pigerne er jo stadig små, så man kan selvfølgelig ikke slappe af 100 %. Der skal hele tiden holdes øje med dem i poolen, eller hvor mange is de har spist 😉 Nu hvor vi har min mor med, er der jo også et par ekstra øjne til at holde øje med pigerne 😉

Vi skal slet ikke tænke på madlavning eller rengøring de 14 dage vi er dernede, da vi skal bo på et all-inklusive bamsehotel. Laura var helt færdig af grin da hun hørte at vi både skal spise morgenmad, frokost & aftensmad ude på restaurant. Hun kunne ikke rigtig forstå at man kunne bo et sted, hvor der ikke er et køkken. Lars & jeg synes bare det er luksus 🙂

Vi flyver derned mandag den 20 August kl 07:00, så vi skal allerede være i lufthavnen kl 05:00 om morgenen. Så vi skal tidlig op den morgen, men sjovt nok er det aldrig hårdt at stå tidlig op, når man skal på ferie.

Vi flyver til Dalaman lufthavn og hotellet ligger lidt udenfor en lille by, Sarigerme (ca. 12 km fra lufthavnen og ca. 95 km fra Marmaris)

Hotellet vi skal bo på hedder: Tui Family Life Tropical Resort. Det er et kæmpe restort og har alt hvad hjertet kan begære. Ihvertfald hvis man rejser med små børn og sætter pris på at man har mad, drikker & underholdning for børnene/voksne tæt på. Vores eneste dilemma er om vi mon kan finde rundt på det store resort :o)

Vi regner med at bruge det meste af tiden på resorted, men skal da nok også besøge Sarigerme en gang eller 2. Ved at min mor er ret vild med at skulle besøge de tyrkiske bazaar, så det skal vi da prøve. Lars og jeg vil gerne opleve en tyrkisk hamam behandling og pigerne vil gerne have flettet deres hår. Så vi ser alle frem til lidt forskellige oplevelser, men mest af alt, bare at være sammen med familien og nyde hinanden 🙂

 

Knus Camilla

 

 

Vi skal til Florida :-)

Min søde veninde Tine (som jeg kender fra da jeg boede på Tenerife) ringede og fortalte at hun skal giftes. Hendes kæreste, Søren havde friet juleaften (så bliver det vist ikke mere romantisk) og de har besluttet at de vil giftes i Florida. Jeg var selvfølgelig rigtig glad på deres vegne, men også en lillebitte smule skuffet. Det betød jo, at jeg ville gå glip af deres bryllup!

Der gik dog kun et par dage, så ringede Søren til mig. Han ville gerne invitere os med til deres bryllup! Tine ved ikke noget om det, så det bliver en overraskelse for hende. Det var kæmpestort, og det ville vi selvfølgelig ikke sige nej tak til. Selvom vi faktisk allerede har booket all-inclusive sommerferie i august/september, hvor vi skal 14 dage til Tyrkiet på et bamse hotel.

Så da vi havde fået ferien & økonomien (nogenlunde) på plads, begyndte vi rigtig at glæde os. Vi skal være afsted i 18 dage, og er meget spændte på dette eventyr med vores skønne piger. Når man kigger på  sådan et billede af en strand fra Florida, kan man jo ikke andet end at glæde sig